design

@

// Arkitektur uden grænser

ARCHITECTURE AND INTERIOR DESIGN

alex es.DK AARHUS

m:/ art @alex-es.dk//

Aarhus, Denmark 8000 • 23 39 04 77

© 2015 ESPACE,  All rights reserved.

Your-architecture
COOLtur huse Aarhus Friskole lab Aarhus Surfeklub AU-Botanisk Væksthus Boliger på havnen Byens Fremtid i KBH Den Nye Maltfabrik Fremtidens foreningshus Grand Egypt Museum Hotspot innovation  Jeddah Motoriklandskaber Nat klub Nyt skuespillerhus i KB Projekter for CF Møller Sheik Zayeds Videnscenter Showroom Mexico Tjørring skole Virkeligheds Teater - Bosnien Aarhus bynærehavnearealer
DIN ARKITEKTUR //
ESTERIØR Human Nature HypNO Arkitektur ART IN ARCHITECTURE 100 steder der ikke findes - endnu!
HOUSES/ Huse Atrium_Villa Bedre Billigere Boliger Blok_ Villa COOLnihave hus Futura__Villa KomFORT_Villa Korn Cirkel_Villa Lounge_Villa FOLDud Huse M2 huse skabeloner MatchBOKS_Villa Maya Hus Mobile Hjem Spejl Villa UnderCOVER hus  Væksthus Villa  WOODwood Villa ZIKzak_Villa

ARKITEKTUR OG INTERIØR DESIGN

ART I ARKITEKTUREN

ANBEFALER

KONTAKT

ART IN ARCHITECTURE

7 choices

GRAND future CITY
med DINE valg

ARCHITECTURE AND INTERIOR DESIGN

HYPno ARCHITECTURE
UNDERCOVER HUS
 Visiting the city will be a satisfying, versatile, breathtaking and constantly fluctuating experience. The exhibitions, the spatial qualities and the flow of visitors, create the ideal settings for the Grand future city. This proposal aims to create a city, with a strong global appeal, that interacts directly between the local communities, the architecture and the future.
STRATEGI FOR PLANTAGE Grunden kan udlægges i et 20mX20m grid system, med en under opdeling på 2.5mX2.5m udlagt til plantage i krydsfelterne. Dette tænkes udført over et længere tidsinterval, med et par år imellem hver aktion, så træerne når forskellige højder. Denne metode skaber samhørrighed for hele området, men er stadig anlagt efter brugerens ønsker. Helle anlægget kan opsættes i samarbejde med et kombineret fælleshus og nstitution, så det er folk fra området der er medbestemmende og dermed også selv varetager interesserne for området. Vores projekt som vi præsenterer det, er frodigt i dets artikulation, og frodig i dens etablering af beboelses forhold. Det er for os det fundamentale krav der er behov for i skabelse af nyt, og BEDRE BILLIGERE BOLIGER. Men det skal ikke læses som et færdigt produkt, dette er begyndelsen til en undersøgelse, som vi har bearbejdet for at kunne vi en række muligheder for at konstruere nogle svar på programmet og de enkelte grunde. Det må gerne læses som et mulighedsscenarie, som tager udgangspunkt i HVEM og hvad vi skaber for, og for at gøre os i stand til at skabe denne tilstrækkelighed, effektivering, og gedigen løsning i skabelse af bedre billiger beboelse.  This project intens to integrate exhibition and architecture with the site itself, gently forcing the visitor to experience the whole context as an united part of the city. The site is treated as a number of tectonic plates, which shifts individually, horisontally and vertically; creating cracs and folds in the surface of the plateau. These cracks lead visitors to and from the city while providing shade and soothing coolness with a flow similar to that of Siena where steep alleys radiate from Piazza del Campo. The cracks, the "promenade architecturale", are treated as if each one was an oasis, with greenery and fountains, canopies and water bassins, whereas the tectonic plates house the various park areas and outdoor sculptures.
SUMMER GARDEN
STABLET HUSE
STRATEGI FOR PLANTAGE Grunden kan udlægges i et 20mX20m grid system, med en under opdeling på 2.5mX2.5m udlagt til plantage i krydsfelterne. Dette tænkes udført over et længere tidsinterval, med et par år imellem hver aktion, så træerne når forskellige højder. Denne metode skaber samhørrighed for hele området, men er stadig anlagt efter brugerens ønsker. Helle anlægget kan opsættes i samarbejde med et kombineret fælleshus og nstitution, så det er folk fra området der er medbestemmende og dermed også selv varetager interesserne for området.
The underbelly of the city penetrates the roof of the houses; and daylight filters down through the tectonic cracks, bathing the large exhibition hall in a vivid natural light. The display itineraries fluently guides the visitor through both open and closes spaces, indoor and outdoors, frequently pausing to give the visitor an opprtunaty to contemplate and prepare for more. As you progress, glimpses of things to come lure the visitor onwards. The exhibition space provides the visitors with an opportunity to find pleasure in discovery, to focus on a certain route or display, but also to navigate easily and freely between routes.
KOMFORT HUS
Lavet af standard materialer brugt på usædvanligvis. Det et eksempel på at kreativ genbrug kan give nyt liv til ting der ikke længere var i brug. De lidt fremtidsagtige positure er indrettet i urbane miljøer, løftet er store kran arme som ben. Med en lignede fornemmelse som et træhus, giver det et udtryk af at være hævet over byen. Basismodellen er en skibskontainer, hvilket udgør kernen af beboelses rum, men det kan også forbindes til mindre strukturer som benyttes som køkken, eller bad. Den kan blive brugt til som beboelse eller et kontor.
OMFATTENDE KARTOTEK AF PRØVEHUSE modulBASERET forskellige TYPER the box is open your house your architecture

 

      ESPACE ER FOR DIG _ der har en INTERESSE for at udforme dit eget hjem med ARKITEKTUR

 

 

 

 -

 

 

 

 

      VI kalder det_ DIN ARKITEKTUR med VORES kartotek - INTER-FEAR.COM // DESIGN-MINISTERIET.DK

 

 

 -

 

 

 

ET TÆPPE AF BEBOELSE Vi har behandlet områderne som en mulighed for at skabe et rigt og livligt miljø. Det er igen samlinger af elementer vi har udviklet. Vi har opdelt arealet i to hovedele, det åbne aktivitets areal og det frodige landskab af individuelle huse, og offentlig "skov". Disse arealer er separeret af adgangsforhold som er udlagt som et loop gennem grunden, og skaber adgang og parkering for alle huse. Med mulighed for diverse boldspil, frokost-i-det-fri etc., og skaber en åbenhed for at bringe lyset ind i de tre beboelses enheder. Det er set som et tæppe af beboelse.
KORN CIRKEL HUS
HYPno ARCHITECTURE DINE HUSE

ARCHITECTURE AND INTERIOR DESIGN

 ALEX ES by